Vizite de lucru

Vizitarea instalațiilor energetice din cadrul companiei CELESTICA - vineri 02.04.2021

Adresa: Șoseaua Borșului 88, Oradea

Vineri, 2 aprilie 2021, în cadrul proiectului ROSE, studenții anului I, programele de studii din domeniul Ingineriei energetice, au vizitat instalațiile energetice (stația electrică, stația de compresoare, sistemul de tratare a aerului, grupul generator Diesel) ale companiei CELESTICA. Vizita a urmărit ca studenții participanți să se familiarizeze cu terminologia folosită în industria energetică, să poată identifica elementele constructive specifice instalațiilor energetice din cadrul unei companii industriale.



Vizită la sediul firmei firmei Confidex SRL - 17.03.2021

Adresa: Str Moților nr. 1, Oradea

Miercuri, 17 martie 2021 ora 9.00, în cadrul proiectului ROSE, studenţii GT, specializările IEI si TTC, au vizitat firma Confidex SRL. Firma are ca obiect de activitate crearea şi executarea broderiilor, pe orice material textil, precum și comerţul cu maşini de cusut industriale, maşini de cusut casnice, maşini de brodat, piese de schimb şi accesorii pentru industria textilă.



Vizită la sediul firmei Pieltex Art Design S.R.L. - 21.10.2020

Adresa: Calea Republicii 18-22 A, Oradea, 410025

Miercuri, 21 octombrie 2020, în cadrul proiectului ROSE, studenţii din anul I, specializările IEI si TTC, au vizitat firma Pieltex Art Design S.R.L. Firma are ca obiect de activitate producția de articole de marochinărie și harnașament (articole preponderent din piele, genți, poșete, articole de vânătoare).



Vizită la punctul termic PT 902 și la CET Nou Oradea, vineri 23.10.2020

Vineri, 23 octombrie 2020, în cadrul proiectului ROSE, studenții anului I, programele de studii din domeniul Ingineriei energetice, au vizitat punctul termic PT 902 și CET Nou Oradea. Vizita a urmărit ca studenții participanți să se familiarizeze cu terminologia folosită în industria termoenergetică, să poată identifica elementele constructive specifice unui punct termic, respectiv ale unei centrale electrice de termoficare.



Turul virtual al fabricii de confecții Romanița S.A. din Caracal

Dragi studenți,
Pentru acest semestru am fi avut planificată o vizită la sediul unei fabrici de confecții.
In condițiile actuale date de Covid-19, când activitatea noastră didactică s-a mutat in mediul online, vă rugăm să faceți un tur virtual al fabricii de confecții Romanița S.A. din Caracal.

Fabrica de confecții Romanița SA din Caracal



Compania NIDEC ORADEA

Prezentarea NIDEC ORADEA, o companie ce desfășoară următoarele activități:
- Design, producție și testare de motoare electrice cu aplicații în robotică, industria refrigerării și cea automotive;
- Proiectare și producție de soluții complete de automatizare cu aplicații în industria automotive, procesarea metalelor, logistica portuară, producția de hârtie;
- Producție de variatoare de viteză cu aplicații în automatizări industriale, automatizarea clădirilor, industria producătorilor de echipamente.